Розпорядження №465 «Про перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп'янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна»

Кількість переглядів: 142
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження
Дата: 19.10.2023
Автор: Андрій Беседін
Номер документу: 465
Назва документу: Про перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп'янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження (0.17 МБ)

Звіт про результати проведення громадського обговорення
щодо перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ-Вузловий на вулицю 
Дмитра Апухтіна, що відбулося з 08 вересня 2023 року по 17 жовтня 2023 року

      Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна, що відбулося  з 08 вересня 2023 року по 17 жовтня 2023 року.
      Громадське обговорення проводиться відповідно до п. 1 ст. 37, п. 20 ч. 4 ст. 42, ч.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об`єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989,  з метою врахування громадської думки з питань перейменування вулиць на території Куп’янської міської територіальної та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання, відзначення подвигу, героїзму та стійкості громадян, проявлених у захисті території громади під час відсічі збройної агресії російської федерації, з урахуванням письмового звернення завідувача сектору із забезпечення життєдіяльності смт Куп’янськ-Вузловий виконавчого комітету Куп’янської міської ради Харківської області Лариси КАЛАШНІК від 03 липня 2023 року та рекомендацій Топонімічної комісії.
      Інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення по перейменуванню вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна було оприлюднено на веб-сайті Куп’янської міської ради Харківської області, на електронному сервісі для голосування (Survey Heart) та в соціальних мереж, посилання на форму голосування розміщено на офіційних сторінках Куп’янської міської військової адміністрації та в соціальних мережах. 
      Організатор громадського обговорення – Куп’янська міська військова адміністрація Куп’янського району Харківської області.
Ініціатор щодо перейменування зупинного пункту - завідувач сектору із забезпечення життєдіяльності смт Куп’янськ-Вузловий виконавчого комітету Куп’янської міської ради Харківської області Лариси КАЛАШНІК, яка звернулась до Куп’янської міської військової адміністрації Куп’янського району Харківської області з листом від 03 липня 2023 року.
      Громадське обговорення проводилося у формі електронних консультацій з використанням електронних сервісів для голосування (Survey Heart) та соціальних мереж, а також із застосуванням будь-яких інших шляхів направлення та отримання інформації (поштового зв’язку, особистих звернень громадян тощо).  
      Зауваження та пропозиції приймалися на поштову адресу: просп. Конституції, буд. 3, м. Куп’янськ, Харківська область, 63701, e-mail: info@kupyansk-rada.gov.ua.
      Інших пропозицій щодо перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ- Вузловий в ході громадського обговорення не надходило. Відсоткова кількість голосів «за» перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна склала 83,33 %.

Секретар Топонімічної комісії                             Тетяна КИЗИМ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь