Новини

22 Липня, 2024 р., 12:57
05 липня 2024 року Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW оголосив про старт першого грантового Конкурсу. Грант націлений для всіх українських роботодавців, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду роботи. Загалом очікується допомогти від 10 до 50 роботодавцям. Ними можуть стати як юридичні особи (незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування), так і фізичні особи-підприємці. Умови конкурсу:
19 Липня, 2024 р., 15:29
Згідно Постанови Кабінету Міністрів України №187 від 22.02.2006 передбачено забезпечення пільговим санаторно-курортним лікуванням осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України за рахунок коштів Державного бюджету України.     Вищезазначені особи мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу, розміщеного на території України.
19 Липня, 2024 р., 12:29
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 
17 Липня, 2024 р., 15:00
             В Україні особи з інвалідністю мають право на безоплатне або пільгове забезпечення допоміжними засобами реабілітації (ТЗР). Механізм безоплатного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації визначено Порядком забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року № 321(зі змінами).
17 Липня, 2024 р., 10:55
Гостре  инфекційне зоонозне захворювання з раневим механізмом передачі інфекції, при якому уражується центральна нервова система та яке завжди закінчується смертю хворого. Кожні 9 хвилин у світі реєструється смерть людини від сказу. В останнє десятиріччя в Україні зросла захворюваність людей на сказ. 
15 Липня, 2024 р., 11:33
Розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації Куп’янського району Харківської області від 03 липня 2024 року № 376 затверджено «Комплексну Програму підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей Куп’янської територіальної громади Куп’янського району Харківської області на 2024 - 2025 роки» (далі - Програма). Програмою передбачено надання додаткових гарантій у сфері соціального захисту Захисникам і Захисницям України.
12 Липня, 2024 р., 14:22
«Гаряча лінія» з питань протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей працює цілодобово (надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації): 1547 (дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними); +38 (044) 284 19 43–для дзвінків із-за кордону (оплата за тарифами відповідного оператора зв’язку); зареєструвати звернення онлайн – https://1547.ukc.gov.ua 
12 Липня, 2024 р., 13:58
    Відтепер, особи з інвалідністю внаслідок війни, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх проведення, під час безпосередньої участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, та члени сімей загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України для встановлення відповідного статусу можуть подати заяву у паперовій формі та необхідні документи до Центру надання адміністративних послуг незалежно від задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування).
12 Липня, 2024 р., 13:44
Куп’янська міська військова адміністрація з метою дотримання вимог Закону України “Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів”, а також Правил охорони електричних мереж, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 року № 1455, інформує щодо заборони самовільного використання сільськогосподарської та великогабаритної техніки загальною висотою понад 4,5 метра, а також недопущення лісових пожеж, спалювання сухої трави, стерні та очерету в охоронних зонах повітряних ліній (далі ПЛ) електропередачі 35-110 кВ.
09 Липня, 2024 р., 17:55
Російськомовна абревіатура «бомж» з роками набула негативного та образливого відтінку. Водночас і «безхатько»/«безхатченко» звучить так, ніби людина ніколи не жила у приміщенні, не мала роботи, сім’ї, ніби це той спосіб життя, який її влаштовує. В цих словах можна простежити своєрідну легковажність, що не стосується ситуації, коли людина опинилась без даху над головою через обставини, які від неї не залежали.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь