Підприємництво.

Дата: 04.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 87

Розпочата росією війна завдала важкого удару українській економіці та бізнесу. З початку збройної агресії проти України сектор підприємництва (у першу чергу великого) на території громади майже знищений, суб’єкти мікропідприємництва змушені здійснювати свою діяльність в умовах воєнного стану з певними обмеженнями або частково. Негативний вплив воєнних дій на території України унеможливлює розроблення реалістичних прогнозів економічного розвитку підприємств малого та середнього бізнесу.
На початку 2022 року працювало багато промислових та переробних підприємств: ПрАТ «Куп’янський молочноконсервний комбінат», ТОВ «Куп’янський м’ясокомбінат», Юніверсал Фіш Компані, ТОВ «Комбінат хлібопечення «Кулінічі», близько 20 підприємств та структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця», приватні автомобільні перевізники, фермерські господарства тощо.


Станом на 01.01.2022р. налічувалося суб’єктів господарської діяльності: 692 юридичні особи, 2321 фізичних осіб-підприємців (за оцінкою). Станом на 01 вересня  2023 р. на території м. Куп’янська міської територіальної громади транспортні послуги надає один перевізник – ФОП Зміївський М.Ф., забезпечення перевезень на обласному маршруті здійснює ФОП Бринцов С.В.
За розрахунковими даними станом на 01 вересня 2023 року у місті здійснюють діяльність близько 80 ФОП (у сфері торгівлі), 15 у сфері надання послуг, у т.ч. 2 автомобільних перевізника. У зв’язку з незадовільною безпековою ситуацією, постійними обстрілами з боку країни-агресора відновлення промислового потенціалу, налагодження виробництва суб’єктами господарської діяльності тимчасово не проводиться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь