До уваги депутатів Куп’янської міської ради VIII скликання

Дата: 17.11.2023 11:42
Кількість переглядів: 229

Нагадуємо, що відповідно до вимог ст.ст. 1,45 Закону України “Про запобігання корупції” особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті З цього Закону, до яких відносяться депутати місцевих рад, зобов'язані щорічно подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

   Форма декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджена рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10 червня 2016 року N 3 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 липня 2016 р. за N 960/29090). Роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій містяться на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua/).
Законом України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» від 20 вересня 2023 року № 3384-ІХ визначено обов’язок суб’єктів декларування подати декларації за раніше не охоплені періоди не пізніше 31 січня 2024 року. Термін подання декларації за 2023 рік встановлено ч. 1 ст. 45 Закону - до 01 квітня 2024 року.

     Таким чином, депутатам Куп’янської міської ради VIII скликання у визначені строки необхідно особисто подати декларації за відповідні періоди шляхом заповнення в електронному вигляді на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

    Звертаємо увагу, що згідно статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, тягне за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів
громадян.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь