Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та в’їзду в м. Куп’янськ та в смт. Куп’янськ-Вузловий, що відбулося з 05 лютого 2024 року по 22 березня 2024 року

Дата: 13.05.2024 14:57
Кількість переглядів: 343

Фото вулиціПідведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (назв вулиць та провулків) в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий, яке було розпочато 05 лютого 2024 року.

Відповідно до п. 1 ст. 37, п. 20 ч. 4 ст. 42, ч.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об`єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989, враховуючи повномасштабне військове вторгнення російської федерації в Україну, з метою врахування громадської думки з питань перейменування вулиць на території Куп’янської міської територіальної та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання, відзначення подвигу, героїзму та стійкості громадян, проявлених у захисті території громади під час відсічі збройної агресії російської федерації, враховуючи рекомендації Топонімічної комісії (Протокол №5 від 29 січня 2024 року) згідно з розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації  від 02 лютого 2024 року № 51 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий» було проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків, розташованих в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий. 

Інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий було оприлюднено 05 лютого 2024 року на офіційному сайті Куп’янської міської ради Харківської області. Форму голосування було розміщено на офіційному веб-сайті Куп’янської міської ради Харківської області, посилання на форму голосування було розміщено на офіційних сторінках Куп’янської міської військової адміністрації в соціальних мережах. 
Громадське обговорення проводилось у формі електронної взаємодії з громадськістю, а саме шляхом голосування на офіційному сайті Куп’янської міської ради Харківської області, а також із застосуванням будь-яких інших шляхів направлення та отримання інформації (поштового зв’язку, особистих звернень громадян тощо).
Узагальнений аналіз пропозицій, що надійшли під час проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий, що проводилось відповідно до розпорядження начальника Куп’янської міської військової адміністрації від 02 лютого 2024 року № 51 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий», додається.
    Всі отримані пропозиції будуть розглянуті на засіданні Топонімічної комісії, якою будуть надані рекомендації щодо перейменування вулиць та провулків з урахуванням вимог чинного законодавства та всіх звернень суб’єктів громадського обговорення і мешканців Куп’янської міської територіальної громади.


Секретар Топонімічної комісії                             Тетяна КИЗИМ         

Узагальнення результатів громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий що відбулося з 05 лютого 2024 року по 22 березня 2024 року                   
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь