Перша річниця підписання меморандуму про співпрацю з містом Прущ - Гданський.

Дата: 18.06.2024 10:02
Кількість переглядів: 77

15 червня минулого року між містами Куп'янськ та Прущ - Гданський було підписано Акт про партнерство. В рамках цієї співпраці було домовлено про обмін досвідом щодо розбудови місцевого самоврядування, знаннями та навичками, реалізовувати спільні проєкти, ініціативи, збагачувати духовне та культурне життя наших міст, а головне - робити внесок у розвиток об'єднаної Європи.

Фото без опису

Відносини між партнерами склалися дуже добрими й дружніми.

З нагоди річниці підписання угоди про співпрацю на запрошення мера міста Прущ - Гданський Януша Врубеля  до Польщі прибула делегація з України на чолі з начальником Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним.

В поїздці його супроводжували начальник Куп'янського РВ ГУНП Кирило Щербинський, начальник управління культури, молоді та спорту Максим Лаптєв, начальник відділу цифрової трансформації, внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Микола Курченко та радник голови Куп'янської міської ради Віталій Колеснік. Крім України до Польщі прибули партнери міста Прущ - Гданський з Литви, Німеччини й Бельґії.

Під час зустрічі Андрієм Беседіним та Янушем Врубелем були обговорені питання подальшої співпраці між містами. Також начальник Куп'янської МВА обговорив ситуацію на території громади з сенатором Ришардом Свільським та заручився його підтримкою у вирішенні проблемних питань. Крім того були налагоджені зв'язки з першими особами міст: Шилуте (Литва),  Гофгайм-ам-Таунус (Німеччина) та Берсе (Бельгія). Представники іноземних міст висловили свою підтримку Україні та готовність допомагати Куп'янській громаді в цей скрутний час.

В рамках Акту про партнерство, підписаного між містами Куп'янськ та Прущ - Гданський, юні мешканці Куп'янської громади побували на оздоровленні в Польщі. Місто - побратим взяло на себе всі витрати: проживання, харчування, екскурсії та інше.
Разом з усіма члени Української делегації взяли участь у заходах з нагоди відзначення 33 річниці Дня міста Прущ - Гданський. Крім того, гостинні господарі організували поїздку куп'янчан туристичними маршрутами до історичних й культурних місць.

Фото без описуФото без опису
Слід зазначити, що робочий візит делегації Куп'янської міської територіальної громади відбувся повністю коштом приймаючої сторони.
Дякуємо за гостинність меру міста Прущ - Гданський Янушу Врубелю, керівникам громади та підприємств міста - побратима!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь