Пам’ятна медаль «За визволення Куп’янської територіальної громади».

Дата: 09.06.2024 12:57
Кількість переглядів: 124

З перших днів широкомасштабного вторгнення росії в Україну підрозділи Сил територіальної оборони опинилися на лінії вогню.

Разом з іншими підрозділами тероборонівці захищали Київ, Суми й Чернігів, тримали оборону Харкова, Миколаєва та Запоріжжя, прийняли бої у Херсоні і Маріуполі.

Наразі Сили територіальної оборони разом з усіма продовжують стримувати російську навалу на Куп'янському напрямку. Кожен підрозділ має великий бойовий шлях та свою історію.
Мав за честь привітати з шостою річницею заснування воїнів 114 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. За високу професійну майстерність проявлену під час виконання військового обов’язку в умовах воєнного стану, пов’язаних з ризиком для життя під час відсічі й стримуванні збройної  агресії російської федерації, вірність Військовій Присязі, українському народові та оборону Куп’янської міської територіальної громади та з нагоди дня заснування відзначив військовослужбовців Подяками. Командира 114 обр нагородив відзнакою Куп’янської міської військової адміністрації – Пам’ятною медаллю «За визволення Куп’янської територіальної громади».

Фото без опису

Фото без опису
Дякуємо нашим Захисникам за стійкість та мужність, проявлені в боях з агресором. Віримо в сили оборони України та нашу Перемогу!


Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь