Товариський матч з волейболу

Дата: 03.06.2024 13:26
Кількість переглядів: 49

В місті Харків відбувся товариський матч з волейболу на підтримку Куп'янської територіальної громади та Сил оборони України між командами "Куп'янськ" (м.Куп'янськ) та "Вокзал" (м. Харків)


Ініціаторами заходу стали начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін та начальник залізничного вокзалу "Харків - Пасажирський" Михайло Макаренко. Почесними гостями спортивних змагань стали народний депутат України Олексій Красов та командир БУБпАК "Ахілес" Юрій Федоренко.

Фото без опису

Підтримати куп'янських спортсменів також прибули заступник начальника Куп'янської МВА Андрій Тихонченко, заступник міського голови Куп'янської міської ради Таїсія Нефьодова, начальник Куп'янського РВ ГУНП Кирило Щербинський, начальник управління культури, молоді та спорту Максим Лаптєв, начальник відділу цифрової трансформації, внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Микола Курченко та інші.


Перед початком гри Андрій Беседін передав командиру батальйону ударних БпАК "Ахілес" Юрію Федоренку дев'ять FPV - дронів зібраних інженерами в рамках платформи "Куп'янський дрон".


"Куп'янська міська рада намагається бути надійним тилом для наших Захисників і робить все необхідне для їх підтримки. Передані сьогодні дрони - це лише перша невеличка партія. Сподіваємось вони добре себе зарекомендують й допоможуть в боротьбі з російськими окупантами", - Андрій Беседін.


Юрій Федоренко подякував за допомогу та пообіцяв, що кожна отримана від куп'янчан пташка влучить в ціль.


"Дрони дуже ефективна зброя. Наші оператори мають великий досвід та неймовірну мотивацію. Безперечно, ці FPV будуть використані з максимальною користю для враження окупантів", - зазначив військовий.


На спортивному майданчику точилася запеклий матч.

Фото без описуКоманди виявилися гідними суперниками й демонстрували гарну гру. Після чотирьох партій перемогу святкував "Вокзал". Команди учасниці були нагороджені кубками та подяками, на згадку про товариську гру всі спортсмени отримали пам'ятні сувеніри.

Фото без опису
Дякуємо за допомогу в організації та проведення товариської гри начальнику залізничного вокзалу "Харків - Пасажирський" Михайлу Макаренку.

 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь