Співпраця з Міжнародними організаціями продовжується

Дата: 26.05.2024 14:00
Кількість переглядів: 56

Куп'янська міська військова адміністрація продовжує співпрацю з Міжнародними благодійними організаціями.
Після деокупації у вересні 2022 року Куп'янська громада продовжує перебувати під постійними обстрілами російських терористичних військ. Втім, тут залишається мешкати велика кількість місцевого населення, яке потребує допомоги.

Однією з перших благодійних організацій, яка підтримала куп'янчан, стала благодійна організація "Благодійний фонд "Адвентистське агентство дороги та розвитку України"" ("ADRA").

Фото без опису

ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку, яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу і має консультативний статус при Економічній і соціальній раді ООН. Головне завдання ADRA — підтримувати нужденних людей та найвразливіші верстви населення, покращуючи їхні життя. ADRA Ukraine офіційно зареєстрована та реалізує гуманітарні проєкти, починаючи з 21 лютого 1993 року. Вона допомагає постраждалим під час конфліктів та катастроф, переселенцям та їхнім сім’ям, дітям-сиротам, вихованцям дитячих будинків та притулків, пацієнтам лікарень, допомагає людям у гарячих точках, людям похилого віку, пропагує здоровий спосіб життя.
І хоча ADRA вже давно є добрим другом Куп'янської громади, офіційні домовленості про співпрацю були підписані лише минулого тижня. Для цього до міста Куп'янськ прибули керівник проєкту WFP Роман Орлов, операційний менеджер проєкту WFP Марина Потєха й офіцер із захисту Філіп Шуберт. Гостей зустрів начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін. Він проінформував про оперативну обстановку й поділився станом справ на території громади.

Після підписання меморандуму, за надання гуманітарної допомоги громаді та високу самовідданість справі в умовах збройної агресії російської федерації проти України, благодійна організація "Благодійний фонд "Адвентистське агентство дороги та розвитку України"" була відзначена Подякою начальника Куп'янської міської військової адміністрації.

Фото без опису
Працюємо разом для людей та Перемоги 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь