День Конституції України

Дата: 28.06.2024 10:02
Кількість переглядів: 42

Фото без опису28 років тому в нашу Конституцію було закладено основи побудови правової держави. В ній гарантувалися права та свободи громадянам України. Саме Конституція наблизила нас до країн із розвинутою демократією та остаточно закріпила незалежність нової держави.


За всі ці роки наша країна переживала кризи й підйоми, втрати й здобутки, а головний Закон пройшов серйозні випробування. Це день, коли ми вшановуємо основний закон нашої держави та цінності демократії та свободи.

Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.


24 лютого 2022 року російські агресори вдерлися з війною на територію нашої держави з єдиною метою – повалення нашого Конституційного ладу, а за цим - повного знищення українців як нації. Та навіть у найтяжчі часи, в яких ми з вами зараз живемо і боремося, принципи Конституції залишатимуться непохитними.

Тому День Конституції України є важливим для кожного, хто вважає себе українцем. А те, що ми відзначаємо цей день незважаючи на війну, яка триває, є запорукою нашої Перемоги й нашого мирного майбутнього у вільній, незалежній і конституційній Україні!


З Днем Конституції України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь