Нове місто-побратим Полтава.

Дата: 30.06.2024 10:51
Кількість переглядів: 80

Куп'янська та Полтавська громади стали побратимами.


29 червня начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом з начальником відділу цифрової трансформації, внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Миколою Курченком відвідали місто Полтава, де зустрілися з секретарем Полтавської міської ради Катериною Ямщиковою та підписали угоду про співпрацю між громадами. Ця дружба сприятиме налагодженню стосунків, відбудові й розвитку Куп'янської громади.

Фото без опису
Також в рамках поїздки посадовці відвідали сучасний "Дія центр" та взяли участь в урочистому відкритті "Ветеранський центр Полтави".


Нагадаємо, що раніше домовленості про партнерські відносини були підписані з Житомиром, Рівним, Чернівцями, містом Чоп, Новоселицькою міською громадою Чернівецької області та з містом Прущ-Гданський (Польща) й Округом Девіс штату Юта (США).

Фото без опису

В рамках співпраці передбачено запровадження довгострокових дружніх взаємовигідних відносин, інвестиційне, економічне співробітництво, співпраця та обмін досвідом у сфері науки, освіти, охорони здоров’я, культури й мистецтв, туризму, спорту, комунального господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів, збереженні культурної спадщини та інших видів співробітництва, участь у програмах культурного обміну та інше. Домовленості передбачають допомогу як під час війни, так і під час відбудови, яка нас чекає попереду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь