Надано засоби ураження Бійцям Протиповітряних сил

Дата: 02.07.2024 14:18
Кількість переглядів: 58

Продовжуємо підтримку Сил оборони України.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов разом з начальником Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним передали підрозділу протиповітряної оборони, який боронить від російських агресорів територію Харківщини, пункт управління тактичної групи.

Фото без опису

Автоматизований командний пункт тактичної групи протиповітряної оборони призначений для оперативного управління мобільними вогневими групами протиповітряної оборони при захисті важливих інфраструктурних об’єктів від ударів засобів повітряного нападу.

Він дозволяє поєднати у єдину локальну мережу 5 засобів виявлення та 10 мобільних бойових груп ППО з різними засобами ураження.

Фото без описуЗавдяки відкритій архітектурі побудови пункт дає змогу швидко інтегрувати РЛС та різноманітне озброєння ППО (від зенітної кулеметної установки до ЗРК) будь-яких виробників у мережу.  Це дозволяє оперативно й ефективно знищувати повітряні цілі супротивника.
Передане обладнання було придбано завдяки підтримці начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова за кошти бюджету Куп'янської міської ради.

Фото без опису

Працюємо разом для людей та Перемоги 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь