День захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 15:33
Кількість переглядів: 256

1 жовтня в Україні на державному рівні відзначається одне з найпатріотичніших свят – День захисників і захисниць України.

З цієї нагоди начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом із заступником Миколою Мосенцевим та начальником Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем зустрілися з військовими, які боронять нашу землю від російських окупантів на Куп'янському напрямку.

"Шановні захисники та захисниці, ви довели, що українці можуть протистояти підступному ворогу, ви довели, що українці – єдина та сильна нація, що українці – це вільні та патріотичні люди. Дякую за мужність та відвагу. Світла пам'ять тим, хто залишив своє життя на полі бою за майбутнє України," - звернувся до захисників Андрій Беседін.

За високий професіоналізм і відданість справі в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Дня захисників та захисниць України Подяками начальника Куп'янської міської військової адміністрації були нагороджені військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригада імені князя Романа Великого, 41-ї окремої механізованої бригади та 123-го Батальйону територіальної оборони «Куп’янськ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь