Спорт

Дата: 04.10.2023 09:02
Кількість переглядів: 58

     Мережа спортивних закладів Куп’янської міської територіальної громади складається з дитячо-юнацької спортивної школи «Металург», комунальної установи фізичної культури та спорту «Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»-«Спартак» та двох відділень яхт-клубу «Оскіл». 


Враховуючи територіально-адміністративний склад Куп’янської міської територіальної громади, дана мережа спортивних закладів повністю задовольняє потреби населення міста різних вікових категорій у заняттях фізичною культурою та спортом. Проте актуальним питанням, яке потребує свого вирішення у зазначеній галузі, є відновлення, покращення та зміцнення існуючої матеріально-технічної бази спортивних закладів, створення їх привабливості та зручності для занять фізичної культурою та спортом, а також для проведення а належному рівні змагань з видів спорту, які культивуються на території Куп’янської міської територіальної громади, з метою подальшого успішного розвитку фізичної культури та спорту, а також популяризації активного здорового дозвілля серед населення різних вікових категорій. Нагальною потребою є проведення відновлюваних ремонтних робіт ДЮСШ та міських стадіонів, а саме їх приміщень, будівель, футбольних полів та спортивних майданчиків, реконструкція опалювальних систем, поповнення спортивного інвентарю та обладнання.
За останні роки Куп’янська міська територіальна громада стала постійною базою для проведення етапів Кубку та першості України з велоспорту ВМХ (веломото екстриму), ігор Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацької футбольної ліги, Всеукраїнських Турнірів з вільної боротьби та боксу тощо. Щороку понад 20 куп’янських спортсменів входили до різних складів збірних команд України з видів спорту, що потребує створення належної сучасної бази в Куп’янській міській територіальній громаді для успішної якісної підготовки, підвищення майстерності та досягнень куп’янських спортсменів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь