Містобудування, архітектура та земельні відносини

Дата: 04.10.2023 09:05
Кількість переглядів: 101

     Впродовж 2020-2021 років виконано 1,2,3 частини 1 етапу розроблення генерального плану м. Куп'янська Харківської області з розробленням у його складі плану зонування території, а саме: анотовані звіти та графічну частину: схема розташування населеного пункту в системі розселення; план існуючого використання території; схема існуючих планувальних обмежень; модель перспективного розвитку населеного пункту; генеральний план (основне креслення); схема планувальних обмежень; схема вулично- дорожньої мережі. міського та зовнішнього транспорту. Експертизу генерального плану м. Куп'янська було заплановано провести у 2022 році, що не було зроблено внаслідок збройної агресії проти України.


    Станом на 01.10.2022 року кількість чинних договорів оренди землі, укладених між Куп'янською міською радою Харківської області та суб'єктами господарювання – 819; кількість чинних договорів про встановлення особистого строкового земельного сервітуту між Куп'янською міською радою Харківської області та суб’єктами господарювання – 6; кількість чинних договорів пpo відшкодування втрат від недоотримання коштів Куп'янською міською радою за фактичне землекористування - -127.
Одним з головних напрямів роботи є забезпечення реалізації програми відбудови житла «єВідновлення». Проведена робота щодо створення комісій з обстеження пошкоджених, зруйнованих об’єктів нерухомості, виплати відповідних коштів. 
    Станом на 01 вересня 2023 року подано близько 250 заявок на отримання компенсації за пошкоджене майно, 140 осіб отримали виплати, гарантовані державою.
     Однією з головних цілей у вказаному напрямку є актуалізація містобудівної документації на місцевому рівні, яка визначить принципові вирішення розвитку, планування забудови та iншoгo використання території міста Куп’янська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь