Чергова допомога фронту

Дата: 03.11.2023 15:44
Кількість переглядів: 258

​​Безпілотні літаючі апарати стають все більш важливими компонентами сучасного бойового арсеналу. Дрони дозволяють проводити швидку та ефективну розвідку, що є ключовим етапом перед будь-якими військовими операціями. Вони можуть отримувати детальну інформацію про положення ворожих сил, території та інші ключові параметри. Це надає командам можливість складати докладні плани дій, мінімізувати ризики та підвищити успішність операцій.

Дрони використовуються як зброя для проведення точних ударів по ворожих цілях, зменшуючи ризик для власних військових сил. Вони можуть бути оснащені ракетами, бомбами, кулеметами та іншими видами озброєння. Безпілотні літаючі апарати можуть діяти як підтримка для будь-яких військових операцій, забезпечуючи точність та ефективність вогневої підтримки. Дрони можуть використовуватися для покращення комунікації між військовими підрозділами. Вони можуть служити як мобільні точки доступу до мережі, забезпечуючи стабільний зв'язок в труднодоступних або ворожих областях. Вони також можуть використовуватися для передачі даних, зображень та відео в реальному часі, що дозволяє оперативно обмінюватися важливою інформацією між військовими підрозділами. Та головне - дрони допомагають наближати нашу Перемогу!
Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов разом з начальником Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним передали Захисникам України чергову партію дронів. Безпілотні літальні апарати були придбані за сприяння Харківської обласної військової адміністрації та Куп'янської міської ради. Два з дев'яти дронів, що були передані сьогодні 92-й Окремій штурмовій бригадні імені кошового отамана Івана Сірка, обладнано тепловізійними камерами, інші сім мають покращену якісну систему відео спостереження та розширене комплектування.
Працюємо разом для нашої Перемоги



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь