Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та в’їзду на території Куп’янської міської територіальної громади, що відбулося з 01 жовтня 2023 року по 01 листопада 2023 року

Дата: 10.11.2023 15:43
Кількість переглядів: 282

     Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (назв вулиць, в’їздів, спуску) на території Куп’янської міської територіальної громади, яке було розпочато 01 жовтня 2023 року.

      Відповідно до п. 1 ст. 37, п. 20 ч. 4 ст. 42, ч.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об`єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989, враховуючи повномасштабне військове вторгнення російської федерації в Україну, з метою врахування громадської думки з питань перейменування вулиць на території Куп’янської міської територіальної та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання, відзначення подвигу, героїзму та стійкості громадян, проявлених у захисті території громади під час відсічі збройної агресії російської федерації, враховуючи рекомендації Топонімічної комісії (Протокол №3 від 27 вересня 2023 року) згідно з розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації від 29 вересня 2023 року №426 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території Куп’янської міської територіальної громади» було проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та в’їзду на території Куп’янської міської територіальної громади.

     Інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та в’їзду на території Куп’янської міської територіальної громади було оприлюднено 01 жовтня 2023 року на веб-сайті Куп’янської міської ради Харківської області, на електронному сервісі для голосування (Survey Heart) та в соціальних мереж, посилання на форму голосування розміщено на офіційних сторінках Куп’янської міської військової адміністрації та в соціальних мережах. 

         Організатори громадського обговорення – Куп’янська міська рада Харківської області та Топонімічна комісія.
Форма проведення громадського обговорення – електронні консультації з використанням електронних сервісів для голосування (Survey Heart) та соціальних мереж, а також із застосуванням будь-яких інших шляхів направлення та отримання інформації (поштового зв’язку, особистих звернень громадян тощо).  
       Зауваження та пропозиції приймалися на поштову адресу: просп. Конституції, буд. 3, м. Куп’янськ, Харківська область, 63701, e-mail: info@kupyansk-rada.gov.ua.

   Узагальнений аналіз пропозицій, що надійшли під час проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та в’їзду на території Куп’янської міської територіальної громади, що проводилось відповідно до розпорядження начальника Куп’янської міської військової адміністрації від 29 вересня 2023 року №426   «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території Куп’янської міської територіальної громади», додається.

Секретар Топонімічної комісії                             Тетяна КИЗИМ

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь