До відома отримувачів житлових субсидій!

Дата: 21.11.2023 14:53
Кількість переглядів: 261

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995р. № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»  право на отримання житлової субсидії мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України.

    Субсидію призначають особам, дохід яких не дозволяє самостійно платити за житлово-комунальні послуги та проживають у багатоквартирних або приватних будинках.

    Житлова субсидія на оплату комунальних послуг та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається з початку опалювального (неопалювального) сезону за умови документального підтвердження сплати заборгованості або укладення договору про її  реструктуризацію.

      Для реструктуризації заборгованості громадяни укладають з підприємствами - надавачами житлово-комунальних послуг договори про щомісячне рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги.

     Для укладення договору про реструктуризацію боргу слід звернутись із заявою до організації, яка надає житлово – комунальні послуги.

      Важливо!  Після підписання договору про реструктуризацію боргу за утримання житла та комунальних послуг є можливість оформити субсидію на житлово-комунальні послуги та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь