ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів Українивід 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне викор

Дата: 12.12.2023 14:39
Кількість переглядів: 112

1. Найменування, місце знаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Куп’янської міської ради, проспект Конституції, буд.3, м. Куп’янськ, Харківська область, 63701, ЄДРПОУ 04058812, юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): квадрокоптери, згідно з Національним класифікатором України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015 - 34710000-7 Вертольоти, літаки, космічні та іншілітальніапарати з двигуном).

 

3. Ідентифікаторзакупівлі: UA-2023-12-12-016432-a

 

4. Обґрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Предмет закупівлі: код ДК 021:2015 - 90310000-5  Електрична енергія (електрична енергія)

2 лоти:

 

за частиною предмета закупівлі №1 (лот№1) Електрична енергія

Найменування товару

Одиницю виміру

Кількість

Електрична енергія

кВт/год

81500

 

за частиною предмета закупівлі №2 (лот№2) Електрична енергія  

Найменування товару

Одиницю виміру

Кількість

Електрична енергія

кВт/год

4900

 

5. Яісні вимоги до предмета закупівлі:

Товар повинен відповідати вимогам Державних стандартів, встановленим чинним законодавством до товару даного виду (підтвердження має бути надано у складі тендерної пропозиції та має бути дійсним на момент проведення Відкритих торгів);

 Учасник - електропостачальник забезпечує дотримання загальних та гарантованих стандартів якості електропостачання, в тому числі тих, що передбачені згідно Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій Замовнику за їх недотримання, затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, Закону України «Про ринок електричної енергії», Правила роздрібного ринку електричної енергії, інших нормативно-правових актів. Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

                   Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310 (далі – КСР), параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності» (ДСТУ EN 50160:2014).

  2.3. Довідка у довільній формі на бланку Учасника підписана Уповноваженою особою Учасника та скріплена печаткою Учасника (у разі наявності печатки) про те, що Учасник під час поставки товару буде застосовувати заходи із захисту довкілля.

 

 

6. Строк постачання: до 31.12.2024 року.

7. Місце постачання:

за частиною предмета закупівлі №1 (лот№1):

-  м.Куп’янськ;, смт.Ківшарівка; с.Пристін, с.Осиново Харківська обл.

за частиною предмета закупівлі №2 (лот№2) :

- смт.Куп’янськ – Вузловий, Харківська обл.

Відповідно до пункту 10 Особливостей для договорів, що укладаються за результатами відкритих торгів та закупівлі через електронний каталог в електронній системі закупівель замовником оприлюднюється договір про закупівлю та всі додатки до нього відповідно до вимог Закону з урахуванням цих особливостей. У разі коли оприлюднення в електронній системі закупівель інформації про місцезнаходження замовника та/або місцезнаходження постачальника (виконавця робіт, надавача послуг), та/або місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг (оприлюднення якої передбачено Законом та/або цими особливостями) несе загрозу безпеці замовника та/або постачальника, така інформація в договорі про закупівлю, який оприлюднюється в електронній системі закупівель, може зазначатися як назва населеного пункту місцезнаходження замовника та/або місцезнаходження постачальника (виконавця робіт, надавача послуг), та/або назва населеного пункту, в який здійснюється доставка товару (в якому виконуються роботи чи надаються послуги).

Відносини між енергопостачальною організацією та споживачем електричної енергії регулюються наступними документами:

  • Законом України "Про публічні закупівлі";
  • Законом України від 13.04.2017 № 2019-VIII  "Про ринок електричної енергії";
  • Постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 312 "Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії" (зі змінами);

- Постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 307 "Про затвердження Правил ринку";

  •  Постановою НКРЕКП від 27.12.2017 № 1469 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу"»;

Іншими нормативно-правовими актами, прийнятими на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії» зі змінами

 

 

8. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено згідно бюджетного запиту до кошторису на 2024 рік.

 

9. Очікуванавартість предмета закупівлі: Обсяг закупівлі був розрахований з кількості та вартості  Товару.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів з урахуванням структури тарифів на послуги з розподілу та передачі звідповідно до постанови НКРЕКП від 009.12.2023 року № 2342 та за середньозваженими цінами оператора ринку

 

82784,00 грн  в т.ч. ПДВ в т.ч. за лотоми:

Лот №1 – 738390,00 грн в т.ч. ПДВ

Лот №2 – 44394,00 грн в т.ч. ПДВ

 

10. Процедура закупівлі: Застосовується процедура відкритих торгів (з особливостями).

 

 

 

Уповноважена особа                                                                      Світлана РОТЕНБЕРГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь