ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 01.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 37

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
 
1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Куп’янської міської ради, проспект Конституції, буд.3, м. Куп’янськ, Харківська область, 63701, ЄДРПОУ 04058812, юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): квадрокоптери, згідно з Національним класифікатором України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015 - 34710000-7 Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном).
 
3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-01-006374-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Придбання замовником товару даного виду здійснюється для потреб військових формувань, за їх запитом з подальшою передачею такого товару на облік запитувача. Зважаючи на клопотання від військових формувань та розпорядження Куп’янської міської військовій адміністрації від 06.03.2024 р № 116 «Про внесення змін до Програми підтримки територіальної оборони Куп’янської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої розпорядженням начальника Куп’янської міської військовій адміністрації від 25 грудня 2023 року №590» придбання товару даного виду є необхідним, оскільки існує потреба в укомплектуванні, забезпеченні технічної підтримки оборонного та наступального потенціалу військових формувань, для виконання службових (бойових) завдань, з метою збереження життя та здоров’я особового складу, забезпечення належного рівня комунікації та зв’язку між військовими формуваннями, що сприятиме оперативному обміну інформацією, в тому числі розвідувальними даними, сприятиме координації дій Сил оборони України, дозволить краще орієнтуватися у навколишньому середовищі (на місцевості) та виявляти ворожі позиції – товар даного виду за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам військових формувань. Тому, для максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару. Посилання замовником в найменуванні та/або технічних характеристиках на виробників (у разі наявності), торговельну марку (у разі наявності) або тип (у разі наявності) тощо – обумовлено, в тому числі, і наданням учасникам загального уявлення про технічні характеристики чи складові товару. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до цієї потреби. Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі визначена у додатку 3 до тендерної документації по процедурі відкриті торги (з особливостями) на закупівлю Товарів. Термін (строк) поставки товару — З дати укладання договору до 15 травня 2024 року.
 
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено згідно довідки про зміни до кошторису на 2024 рік №7  від 06.03.2024 року за КПКВК 0218240 «Заходи та роботи из територіальної оборони».
 
6. Очікувана вартість предмета закупівлі: Обсяг закупівлі був розрахований з кількості та вартості  Товару. Загальна вартість закупівлі – 831436,00  грн (вісімсот тридцять одна тисяча чотириста тридцять шість гривень 00 копійки), з урахуванням ПДВ.
Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін , на підставі даних ринку, загальнодоступної інформації про ціни в мережі Інтернет, відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
 Очікувану вартість предмета закупівлі визначено методом множення планового обсягу на середню вартість.
Відповідно:
(279980+265000+286456)/3= 277145,33 грн
277145,33*3=831436,00 грн
7. Процедура закупівлі: Застосовується процедура відкритих торгів (з особливостями).

Уповноважена особа                         Світлана РОТЕНБЕРГ


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь