Медики отримали бронежилети

Дата: 03.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 102

Куп'янські медики отримали бронежилети від благодійників.


З часу деокупації території Куп'янської громади у вересні минулого року обстріли її території російськими терористичними військами з різних видів озброєння не припиняються ні в день, ні вночі. Не дивлячись на це, медичні працівники продовжують працювати та надавати допомогу. Збереження життя та здоров’я людей було і залишається завжди першочерговою задачею, саме тому бронежилети є надважливою річчю в убезпеченні їх під час роботи.

Фото без опису
Завдяки допомозі благодійного фонду "БФ «Джерело відродження» CFSR" сімейні лікарі та медсестри КНП "Куп’янський ЦПМД", які працюють на лівобережжі Куп'янського району та постійно перебувають в зоні підвищеної небезпеки, отримали 12 бронежилетів. Захисне спорядження розроблено, виготовлене та передано Харківським виробником "Rarog". Цей завод засобів індивідуального захисту є офіційним постачальником Міністерства оборони України й виробляє бронежилети та військове спорядження з 2014 року.


Дякуємо за підтримку Куп'янської громади благодійному фонду "БФ «Джерело відродження» CFSR" та Харківському заводу засобів індивідуального захисту "Rarog".

Фото без опису
Працюємо разом для людей та Перемоги 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь