Новини

26 Лютого, 2024 р., 10:57
26 лютого 2014 року – початок окупації Криму. Під стінами кримського парламенту відбувся масштабний мітинг на підтримку територіальної цілісності України. На заклик Меджлісу кримськотатарського народу до заходу долучилися тисячі активістів і небайдужих громадян. Дії російських та окремих кримських депутатів, їхня співпраця з незаконними парамілітарними формуваннями свідчили про підготовку до захоплення півострова Росією. Проте того дня у мирний спосіб кримчанам вдалося не допустити позачергового засідання парламенту та перегляду статусу автономної республіки у складі України.
20 Лютого, 2024 р., 14:55
20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Саме цього дня у 2014 році в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні. ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!
20 Лютого, 2024 р., 14:37
23 січня 2024 р. в м.Куп'янськ сформована та почала роботу Рада з питань внутрішньо переміщених осіб. З питаннями до Ради можна звернутися за тел:
19 Лютого, 2024 р., 10:13
“Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати”.
15 Лютого, 2024 р., 15:17
      Лістерія – небезпечний мікроб, який може знаходиться в їжі. Лістерія особливо набезпечна для людей похилого віку, людей зі зниженим імунітетем, вагітних та новонароджених.
07 Лютого, 2024 р., 10:59
В період дії воєнного стану, збройної агресії російської федерації окружною прокуратурою приділяється належна увага розгляду звернень громадян, які постраждали внаслідок збройної агресії.
05 Лютого, 2024 р., 15:52
Шановні мешканці Куп'янської міської територіальної громади, Куп'янський водоканал повідомляє, що в зв'язку з аварією на центральному водогоні міста, буде тимчасово призупинене водопостачання по м. Куп'янськ (частково). Водопостачання буде відновлено після завершення робіт. Орієнтовний термін завершення 1 доба, відновлення повноцінного водопостачання планується 06.02.2024 р.
04 Лютого, 2024 р., 10:46
Щорічно 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, який був проголошений у 2005 році Міжнародним союзом по боротьбі з онкологічними захворюваннями. Метою проведення цього дня є підвищення обізнаності про рак як одного із найстрашніших захворювань сучасної цивілізації, акцентування уваги на профілактиці, ранньому виявленні та лікування цього захворювання.
02 Лютого, 2024 р., 13:49
Куп’янська міська військова адміністрація Куп’янського району Харківської області інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території Куп’янської міської територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь