Новини

19 Жовтня, 2023 р., 14:23
Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиці Будкомбінат в смт Куп’янськ-Вузловий на вулицю Дмитра Апухтіна, що відбулося  з 08 вересня 2023 року по 17 жовтня 2023 року.
19 Жовтня, 2023 р., 11:04
   Повідомляємо, що Розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації   №450 від 10.10.2023 року передбачено одноразова матеріальна допомога мешканці Куп’янської міської територіальної громади на придбання деревини паливної.      Цією допомогою можуть скористатися мешканці в домогосподарствах яких мається пічне опалення або встановленні твердопаливні котли та відсутні альтернативні види опалення.      За призначенням одноразової матеріальної допомоги на придбання деревини паливної звертатися до управління праці та соціального захисту населення Куп’янської міської ради.   
17 Жовтня, 2023 р., 13:25
      Куп’янська міська військова адміністрація повідомляє, що відповідно до Правил благоустрою території міста Куп’янська, затверджених рішенням Куп’янської міської ради Харківської області від 06.05.2011 р. № 323 (далі - Правила), вказаний документ є нормативно-правовим актом, яким встановлюються економічні, екологічні, соціальні та організаційні засади благоустрою Куп’янської громади, порядок благоустрою та утримання території об’єктів благоустрою,  регулюються права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території,  ним визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку. 
16 Жовтня, 2023 р., 07:50
Здорове харчування допомагає уникнути проблему неповноцінного харчування в усіх його формах, а також запобігти неінфекційним захворюванням , включаючи діабет, хвороби серця, порушення мозкового кровообігу та рак.          Нездорове харчування та недостатня фізична активність - основні чинники ризику для здоров'я у всьому світі.         Зробіть собі пріоритетом правильно харчуватись і знайдіть час, щоб піклуватися про себе. Тарілка здорового харчування допоможе вам вибрати типи та кількість продуктів, які вам потрібні. І, найдіть час, щоб бути фізично активними, та могли робити те, що хочете.
12 Жовтня, 2023 р., 09:37
Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ без вступних іспитів, НМТ та ЗНО за освітнім ступенем «бакалавр» на другу вищу освіту (термін навчання - 2 роки 10 місяців) осіб, які вже мають вищу освіту незалежно від спеціальності (диплом бакалавра, магістра, спеціаліста ). Для вступу потрібно надати наступні документи до приймальної комісії університету:
09 Жовтня, 2023 р., 13:22
Привіт. Раді, що ти це читаєш. Значить, розумієш, що піклування про ментальне здоров’я допоможе залишатися стійкішим і зберегти сили для перемоги.
08 Жовтня, 2023 р., 08:57
Якщо лікар врятував одну людину,про нього говорять,
03 Жовтня, 2023 р., 15:35
Армія рф завдала удару по місту Куп’янськ. Попередні дані - влучання керованою авіабомбою.
01 Жовтня, 2023 р., 15:38
В першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти.
01 Жовтня, 2023 р., 15:33
1 жовтня в Україні на державному рівні відзначається одне з найпатріотичніших свят – День захисників і захисниць України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь