Новини

15 Жовтня, 2024 р., 10:16
Харчування – один із найважливіших факторів підтримки та збереження здоров’я людини протягом усього життя.Здорове харчування сприяє профілактиці низки неінфекційних захворювань і порушень здоров'я, збільшенню якості та тривалості життя. Це не тільки добре самопочуття  і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя.
14 Жовтня, 2024 р., 17:30
Через погіршення безпекової ситуації на території громади, наближення бойових дій від 15 жовтня 2024 року ускладнюються робота медичних установ, аптек, поштових відділень, комунальних підприємств.
14 Жовтня, 2024 р., 13:59
За сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» стартував національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.
14 Жовтня, 2024 р., 10:48
   Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно- патріотичне становлення молоді».
12 Жовтня, 2024 р., 09:04
Військові капелани — воїни світла, які не беруть до рук зброю. Місія священників на війні особлива — своїм невтомним душпастирським служінням плекати у воїнах віру в Господа, добро і людяність. Словом і вчинком, порадою й увагою, добротою та співчуттям військовий капелан оберігає душі бійців, зцілюючи їхні невидимі рани.
10 Жовтня, 2024 р., 15:24
За визначенням Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), психічне здоров’я – це стан добробуту, при якому кожна людина може реалізувати свій власний потенціал та впоратися із життєвими стресами, продуктивно і плідно працювати, а також робити внесок у життя своєї спільноти.
09 Жовтня, 2024 р., 08:54
    В рамках роботи над відкриттям майбутнього центру разом з заступником Таїсією Нефьодовою провели зустріч з головою благодійної організації "Єдиний координаційний гуманітарний центр" Євгеном Колядою та головою громадської організації "Спільна справа для людей" Юлією Сікаленко. Оглянули приміщення майбутнього центру, який буде розміщено в безпечному середовищі міста Харків.
08 Жовтня, 2024 р., 13:01
   Сьогодні, 8 жовтня, в Україні відзначають професійне свято юрисконсульти, адвокати, нотаріуси, судді, прокурори й усі, хто стоїть на сторожі права. Юрист – це не професія, а покликання людини. Знати право, служити праву, захищати право — це життєве кредо усіх, хто стоїть на сторожі права.
07 Жовтня, 2024 р., 12:45
   У Міжнародний день лікарів хочемо подякувати кожному і кожній, хто протягом одного свого життя допомагає тисячам життів інших. Ви — впевненість українців і українок у тому, що завтра — буде
07 Жовтня, 2024 р., 09:25
    Ветерани війни та члени їх родин мають можливість отримати безоплатні послуги з професійної адаптації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь