Новини

27 Листопада, 2023 р., 15:46
Одним з ключових аспектів підвищення обороноздатності України є забезпечення збройних сил сучасним озброєнням та обладнанням. Підвищення обороноздатності захисників України стає справжнім завданням, що вимагає відданості, наполегливості та переконаності у своїх можливостях. Тільки як єдиний та міцний колектив ми зможемо забезпечити сталу безпеку та процвітання нашої чудової країни. Працюючи разом, ми зможемо покращити оборонні потужності України та забезпечити майбутнє нашого народу.
25 Листопада, 2023 р., 16:00
    Український народ пережив за всю історію свого існування багато жахливих трагедій. Ледь не кожна сторінка нашої історії омита кров’ю предків. Однією з таких скорботних дат на скрижалях української історії є Голодомор 1932-1933 років, коли за інформацією дослідників щодня помирало близько 25 тисяч осіб, тобто 1000 осіб щогодини, або ж 17 осіб щохвилини.
24 Листопада, 2023 р., 15:52
Доводимо до відома власників земельних ділянок приватної власності, землекористувачів земель державної та комунальної форм власності про необхідність перевірити наявність відомостей про належні їм земельні ділянки в Державному земельному кадастрі, та у разі відсутності таких відомостей забезпечити їх внесення чи виправлення. Це дозволить власникам земель вільно та без всіляких обмежень розпоряджатися своїми земельними ділянками.
21 Листопада, 2023 р., 14:53
     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995р. № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»  право на отримання житлової субсидії мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України.
21 Листопада, 2023 р., 13:59
Українці мають змогу отримати грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції (МОМ) завдяки Меморандуму про взаєморозуміння між Мінсоцполітики України та МОМ.
21 Листопада, 2023 р., 11:28
   Здатність мікроорганізмів (наприклад, бактерій) виживати під дією антимікробних препаратів (в наведеному прикладі – антибіотиків) називають стійкістю або резистентністю. Основна її причина полягає у нераціональному застосуванні антибіотиків, коли вони не потрібні (зокрема, і під час вірусних інфекцій), або порушенні режиму прийому, коли їхнє застосування виправдане.
21 Листопада, 2023 р., 11:22
Гепатит А  це вірусна  хвороба, яка характеризується високим рівнем захворюваності з періодичним сезонним його підвищенням. Це  захворювання поширине на всій території України. Хворіє тільки людина, на будь яку форму ВГА. Переважно боліють діти дошкільного або шкільного віку,  однако за несприятливих соціально – економічних і гігієнічних умов досить часто реєструються захворювання серед дорослих.
21 Листопада, 2023 р., 09:28
      Це знакове державне свято новітньої історії України, яке присвячене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції гідності 2013 року. В цей день ми віддаємо данину патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.       Ми говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні та схиляємо голови, вшановуючи пам’ять полеглих героїв Революції гідності, найкращих синів та доньок, які віддали своє життя за Україну.       Особливо цінними для кожного українця є гідність і свобода, яку доводиться виборювати та відстоювати сьогодні. Вже другий рік поспіль український народ боронить рідну землю від рашистської орди, б'ється проти тоталітарного режиму північного сусіда.
17 Листопада, 2023 р., 15:43
Поліція воює. Поліція завжди там, де складно, там, де світ зійшовся довкола клином. Бригада «Лють» разом з побратимами з інших підрозділів докладає титанічних зусиль для звільнення українських земель.        Воїни бригади «Лють» впевнено йдуть до спільної мети - перемоги України. «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.     До лав штурмової бригади запрошують вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих людей. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка. Якщо ви, готові долучитися до лав штурмової бригади «Лють» та захищати Україну, звертайтеся за телефоном 097-725-25-13 або до найближчого центру зайнятості. Анкету кандидата можна також заповнити на сайті https://nabir.np.gov.ua/.
17 Листопада, 2023 р., 11:42
Нагадуємо, що відповідно до вимог ст.ст. 1,45 Закону України “Про запобігання корупції” особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті З цього Закону, до яких відносяться депутати місцевих рад, зобов'язані щорічно подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь