Новини

16 Січня, 2024 р., 11:02
      Спільно зі слідчими  ГСУ НПУ та Офісом Генпрокурора  оперативники   викрили 29-річного молодика, який  з 2021 р.  заражав сервера однієї з найбільших світових компаній у сфері електронної комерції. Хакер  за допомогою «брутфорсу» «зламав» 1500 облікових записів дочірньої компанії та  отримав доступ до управління сервісом.  Він написав вірус-майнер, яким   інфікував серверне обладнання компанії, та задіяв  понад 1 млн. віртуальних комп’ютерів. За цей час  злодій  вивів на свої електронні гаманці майже 2 млн. доларів США у криптовалюті (понад 75 млн.грн.)  
09 Січня, 2024 р., 15:12
Як ніколи актуальне питання сплати онлайн! У ці важкі часи це майже єдиний спосіб сплати за комунальні послуги. Багато абонентів має кошти на картках і готові сплачувати, але не знають як. А це дуже просто і всього декілька простих кроків:
05 Січня, 2024 р., 15:03
За ініціативою Міністерства молоді та спорту України, у співпраці з Державною службою статистики України  з 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року в усіх регіонах України проводиться онлайн опитування  серед різних груп населення від 18 років  до 65 років та старші для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.
03 Січня, 2024 р., 14:33
       Не зважаючи на тяжкі умови, щеплення в громаді проводились і плануються проводитися. За минулий 2023 рік загальний план щеплень виконано на 80%. За різними віковими групами це становило від 37% до 100 %. В переважній частині не виконання плану пов’язане з дитячим населенням та примусовою евакуацією сімей з дітьми.
03 Січня, 2024 р., 13:11
Увага ! Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проекту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проекту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
03 Січня, 2024 р., 11:10
Громадяни зі статусом учасників бойових дій або осіб з інвалідністю внаслідок війни можуть обрати професію чи програму з переліку ліцензованих професій та освітніх програм і безкоштовно навчатись і підвищувати кваліфікацію в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
25 Грудня, 2023 р., 13:08
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон).
25 Грудня, 2023 р., 12:34
В березні 2023 року Міністерство економіки України презентувало достатньо амбітний План відновлення України від наслідків війни до 2032 року. Досягнення його цілей та економічних показників багато в чому залежить від міцного людського капіталу. Сьогодні, коли війна ще триває, багато людей служать у збройних силах України, а мігранти не поспішають повертатися з інших країн, важливим джерелом робочої сили в Україні мають стати жінки.
19 Грудня, 2023 р., 14:49
«У межах тимчасових обмежень конституційних прав і свобод під час правового режиму воєнного стану, громадянам, що перебувають на території Харківської області, мати з собою документи, що посвідчують особу (паспорт громадянина України, інші документи, які відповідно до законодавства посвідчують особу та підтверджують громадянство України і, зокрема, надають інформацію про місце реєстрації), та військово-облікові документи, які підтверджують відношення особи до перебування на військовому обліку або проходження військової служби (військовий квиток, тимчасове посвідчення військовозобов'язаного), представляти вищезазначені документи посадовим особам, уповноваженим відповідно до законодавства перевіряти документи, з метою перевірки перебування громадян на військовому обліку та їх відношення до військової служби.»
19 Грудня, 2023 р., 13:56
МІНІСТЕРСВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ ВИТЯГ З НАКАЗУ НАЧАЛЬНИКА КУП’ЯНСЬКОГО РАЙОННОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ (з адміністративно-господарської діяльності)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь