Новини

03 Червня, 2024 р., 13:26
В місті Харків відбувся товариський матч з волейболу на підтримку Куп'янської територіальної громади та Сил оборони України між командами "Куп'янськ" (м.Куп'янськ) та "Вокзал" (м. Харків). 
02 Червня, 2024 р., 10:48
Куп'янськ відвідав очільник міста - побратима Чернівці.
29 Травня, 2024 р., 11:27
28 травня в Україні відзначався День поліцейського офіцера громади.
29 Травня, 2024 р., 11:03
Здоров’я жінки охоплює чимало важливих аспектів: це і репродуктивне здоров’я, і якість життя під час вагітності, і профілактика та лікування багатьох захворювань, включно з онкологічними. У цьому питанні значущим є доступ до якісної медичної допомоги, а також до інформації про здоров’я, спрямованої на забезпечення повноцінного життя жінок усіх вікових груп. Тому наш допис присвячений розгляду наступних питань:  •    Чому так важливо налагодити ефективну комунікацію з лікарем?  •    Чи можна попередити або знизити ризик розвитку захворювань?  •    Які регулярні обстеження тобі потрібно проходити?
26 Травня, 2024 р., 14:00
Куп'янська міська військова адміністрація продовжує співпрацю з Міжнародними благодійними організаціями. Після деокупації у вересні 2022 року Куп'янська громада продовжує перебувати під постійними обстрілами російських терористичних військ. Втім, тут залишається мешкати велика кількість місцевого населення, яке потребує допомоги.
20 Травня, 2024 р., 08:21
Окупанти внаслідок обстрілів сіл Ківшарівка, Новоосинове Куп’янської громади та Малоданилівської громади забрали життя 11 людей. Серед загиблих — вагітна жінка. Вічна пам‘ять всім безневинним жертвам цієї війни. Ми не забудемо. І не пробачимо 
15 Травня, 2024 р., 09:15
Доводимо до вашого відома, що з метою заохочення військовозобов’язаним громадянам, які призиваються на військову службу до лав ЗСУ у зв’язку з військовою агресією російської федерації розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації від 30.04.2024 року № 208/1 внесені зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Куп’янської міської територіальної громади на 2024 рік (далі – Програма).
13 Травня, 2024 р., 14:57
Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (назв вулиць та провулків) в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий, яке було розпочато 05 лютого 2024 року.
09 Травня, 2024 р., 09:06
 З нагоди Дня охорони праці, який відбувся 28 квітня 2024 року, Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, оголошує про старт онлайн конкурсів, які об’єднує творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища. Північно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці запрошує долучитися до проведення онлайн конкурсів: 
07 Травня, 2024 р., 13:18
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку вакцинація запобігає 3,5-5 мільйонам смертей від таких захворювань, як дифтерія, правець, кашлюк, кір тощо. Особливо вразливі до таких хвороб діти та дорослі, які не отримали щеплення взагалі або не завершили необхідний курс вакцинації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь