Новини

04 Лютого, 2024 р., 10:46
Щорічно 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, який був проголошений у 2005 році Міжнародним союзом по боротьбі з онкологічними захворюваннями. Метою проведення цього дня є підвищення обізнаності про рак як одного із найстрашніших захворювань сучасної цивілізації, акцентування уваги на профілактиці, ранньому виявленні та лікування цього захворювання.
02 Лютого, 2024 р., 13:49
Куп’янська міська військова адміністрація Куп’янського району Харківської області інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території Куп’янської міської територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.
01 Лютого, 2024 р., 15:47
У відділі державної реєстрації виконавчого комітету Куп'янської міської ради відкрита вакансія державного реєстратора. Порядок прийняття на посаду та проходження служби встановлені Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», «Про правовий режим воєнного стану». Умови оплати праці визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» Інформацію щодо освіти та досвіду роботи, необхідних для зайняття посад, режиму роботи тощо можна отримати за номером телефону +380989412300 в будні дні з 9:00 до 16:00 год.
31 Січня, 2024 р., 15:47
З 1 січня 2024 року прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі 2920 гривень, а для основних соціальних і демографічних груп населення:
29 Січня, 2024 р., 13:19
пожежник-рятувальник; водій; командир відділення; радіотелефоніст Умовитроботи:
29 Січня, 2024 р., 10:32
29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут. Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії України. Саме біля залізничної станції Крути, між Бахмачем і Ніжином, у 1918 році, відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу та незалежність. Не дивлячись на всі жертви, ця битва стала успішною оборонною операцією. Наступ переважаючих сил ворога було зупинено на декілька днів, що дало змогу представникам Української Народної Республіки підписати Брестський мирний договір із країнами Четверного союзу.
26 Січня, 2024 р., 12:52
- Компенсаційна виплата непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I  групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку  (відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 26.07.1996 № 832, зі змінами)
23 Січня, 2024 р., 10:04
На території центру «Місто добра» функціонує реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю. Послугами реабілітаційного центру можуть скористатись діти з інвалідністю, а саме діти, яких виховує лише один з батьків (опікун/піклувальників), діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування.
19 Січня, 2024 р., 15:03
Особливість ДШВ – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою. Десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих і рішучих та шукають фахівців різних напрямків. Подати заявку можна за посиланням. Шлях ДШВ – завжди бути першими. Це твій шлях. Обирай ДШВ!
19 Січня, 2024 р., 14:16
❗️БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯ❗️Закликаємо людей виїжджати та вивозити своїх рідних із зони бойових дій.Гаряча лінія має єдиний номер 0800339291

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь