Новини

15 Квітня, 2024 р., 12:34
Захисникам Куп'янська передали системи Starlink. Обладнання для супутникового інтернету Starlink військовослужбовцям передав начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом з начальником Куп’янського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Вадимом Кіяшком й головою благодійного фонду "Івентрум" Миколою Федорчуком.
15 Квітня, 2024 р., 12:21
Укус кліща це небезпека! З настанням теплої погоди активізувалися кліщі - це комахи, які можуть завдати серйозну шкоду здоров'ю людини та є переносниками небезпечних інфекцій. Часто випадки стаються у міському парку відпочинку, лісополосах, на присадибних ділянках і власних подвір’ях.
25 Березня, 2024 р., 14:35
Програма спрямована на вирішення проблеми нестачі кваліфікованих управлінців на деокупованих територіях у період переходу від окупації до реінтеграції та реконструкції.  І особливо актуально це у контексті реінтеграції, де ефективний менеджмент, стратегічне планування та адміністрування мають ключове значення для стабільності та розвитку.
21 Березня, 2024 р., 10:55
Гостре  инфекційне зоонозне захворювання з раневим механізмом передачі інфекції, при якому уражується центральна нервова система та яке завжди закінчується смертю хворого. Кожні 9 хвилин у світі реєструється смерть людини від сказу. В останнє десятиріччя в Україні зросла захворюваність людей на сказ. 
20 Березня, 2024 р., 11:24
У 2023 році в Харківській області захворюваність на туберкульоз зросла майже вдвічі. Зареєстровано близько 800 нових випадків. Дві третини нових хворих виділяли збудник туберкульозу у навколишнє середовище.
18 Березня, 2024 р., 11:58
Куп’янською окружною прокуратурою вжито заходів щодо забезпечення здійснення прокурорської діяльності в період воєнного стану в умовах окупації та деокупації відповідної піднаглядної території, забезпечення належного виконання покладених законом функцій та завдань, зміцнення законності, посилення захисту прав і свобод людини, загальних інтересів суспільства та держави.
11 Березня, 2024 р., 13:23
     Сіль - це невід`ємна частина практично будь-якої страви. Щодня кожна людина використовує сіль у харчуванні. Проте слід робити це збалансовано, знаючи про користь та шкоду солі для організму. Суперечки з цього приводу не вщухають.
11 Березня, 2024 р., 13:16
 Щорічно протягом другого тижня березня відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про сіль (у цьому році він триватиме з 11 по 17 березня).  Метою Всесвітнього тижня обізнаності про сіль є залучення суспільства до зменшення кількості солі у харчовому раціоні задля покращення здоров’я.
06 Березня, 2024 р., 13:22
        На даний час послуга з отримання посвідчення водія серед громадян України користується попитом. Серед охочих кермувати автівкою є люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь