Новини

27 Червня, 2024 р., 11:00
На цьому тижні Олег Синєгубов провів нараду в місті Куп'янську.
22 Червня, 2024 р., 08:41
В Куп'янській громаді вшанували памʼяті жертв Війни в Україні.
21 Червня, 2024 р., 08:34
Підрозділ ССО АЗОВ Харків складається переважно з добровольців та учасників АТО, які мають великий бойовий досвід ще з 2014 року. Його бійці разом з іншими боронили Харків від російських агресорів.
20 Червня, 2024 р., 09:32
 Управління праці та соціального захисту населення Куп’янської міської ради повідомляє ВПО наступне:   1) якщо ВПО є працездатною, не зареєстрована як ФОП чи в центрі зайнятості, то їй варто стати на облік у Центрі зайнятості, як така, що шукає роботу, або щоб отримати статус безробітного.   Унаслідок отримання статусу безробітного, ВПО: 
20 Червня, 2024 р., 08:46
Куп'янська територіальна громада отримала новий мікроавтобус Toyota Proace.
19 Червня, 2024 р., 11:23
ПОРЯДОК використання коштів обласного бюджету на часткову грошову компенсацію за виготовлення та встановлення пам’ятних знаків (надгробків) на могилах загиблих (померлих) захисників і захисниць України
19 Червня, 2024 р., 11:06
Мешканці Куп'янської міської територіальної громади отримують послуги ЦНАПу з використанням сервісу «Кейс “Мобільний Офіс”» .
18 Червня, 2024 р., 10:02
15 червня минулого року між містами Куп'янськ та Прущ - Гданський було підписано Акт про партнерство. В рамках цієї співпраці було домовлено про обмін досвідом щодо розбудови місцевого самоврядування, знаннями та навичками, реалізовувати спільні проєкти, ініціативи, збагачувати духовне та культурне життя наших міст, а головне - робити внесок у розвиток об'єднаної Європи.
14 Червня, 2024 р., 12:21
Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей зазначала, що азартні ігри – це не спосіб заробити гроші, а лише вид розваги. Так, сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.  Разом з тим, головна особливість азартних ігор полягає в тому, що результат визначається випадково, і гравці не впливають на нього. Саме цей елемент ризику та невизначеності дає грі особливого інтересу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви евакуюватися?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь